tiistai 20. lokakuuta 2009

Arvonta suoritettu!!!


Aivan ensimmäiseksi täytyy kiittää hienosta arvonnasta kaikkia osallistujia, joita oli kaikkiaan 80: KIITOS! Kävijälaskurikin lähestyy jo 7000:n rajaa!

Joukossa oli paljon aivan uusia tuttavuuksia, joten nyt alan pikkuhiljaa selata läpi teidän blogejanne. Kaikille sitä kysyneille (ja muille halukkaille) tiedoksi, että sivuni saa toki linkittää! Minäkin linkitän kaikki uudet sivut. Jos joku haluaa itsensä pois linkkilistalta, ilmoitusta vain tännepäin.

Arvontakirjoituksen kuvassa olevat Cake popsit tein Eben tekemien mukaan (täällä), hieman vain vaihdoin täyteaineksia omien mieltymysten mukaan. Joku kaipaili ohjetta, eli sieltä löytyy. Helppoja ja herkullisia!

Ja sitten vihdoin asiaan... Arvonta suoritettiin hyvin perinteisesti perheen avustuksella. Tulostin kaikki kommentit, leikkasin erilleen ja sulloin noidan hattuun . Minä nostin hatusta voittajakommentin ja kumpikin lapsista yhden lohdutuspalkinnon saajan!Voittajaksi selviytyi KATRI Sitruunamarenki-blogista!!!

Lohdutuspalkinnot lähtevät PIONILLE ja EWELYNILLE!!!

Edit. Pioni joutui kieltäytymään kunniasta (oli ilmeisesti ollut jo liikaa onnettaren suosiossa), joten suoritin lisäarvonnan, jonka voittajaksi selviytyi Tastycaken TIINA!!! Hänelle siis lähtee toinen lohdutuspalkinnoista.

Voittajiin otan yhteyden vielä henkilökohtaisesti, onnittelut teille kaikille!

IHANAA SYKSYN AIKAA KAIKILLE LUKIJOILLENI!


-Raisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti