tiistai 15. syyskuuta 2009

"Pyttipannukakku"




Kakun nimi tulee siitä, että tämä on seurausta jääkaapin siivous/tyhjennysoperaatiolle. Martan synttärikakusta jäi hieman vispattuja kermoja yli, joten ne täytyi käyttää ennen pilaantumista. Kahden munan kakkupohjan välistä löytyy mansikkatomusokerilla makeutettua flora vispi-rahkasekoitusta sekä runsaasti kuutioitua säilykemangoa. Kakun pinnan sivelin kevyesti lemon curdilla ja kostutukseen käytin mangon sokerilientä. "Pursotukset" myös flora vispin ja rahkan sekoitusta ja päällä kaupan kinuskikastiketta (Rainbow). Lemon curdia kokeilin nyt kakkuun ensimmäistä kertaa ja sivelinkin sitä hyvin ohuelti. Maku tuli silti mukavasti esiin ja sopi yllättävän hyvin mangon ja kinuskin kanssa. Laitan kyllä toistekin! Koristeiksi lätkäisin viimeiset mansikankukat ja hieman nomparelleja. Tällaiseksi pika/jämäkakuksi tämä maistui kovin makoisalta koko perheen suussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti