keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Pumpkin pie - Kurpitsapiirakka


Ensimmäistä kertaa maistoin kurpitsaa, saatikka kurpitsapiirakkaa. Hyvää oli!



Tämä oli näköjään ainoa kuva, minkä otin... Eipä tämä tosin mitenkään erikoiselta näyttänytkään.

Kurpitsapiirakka

Pohja:


  • 100 g margariinia

  • 1 dl sokeria

  • 1 muna

  • 3 dl jauhoja

  • 1 tl leivinjauhetta

Täyte:


  • 3 munaa

  • n. 5 dl kypsää kurpitsaa soseena

  • 1,2 dl kuohukermaa

  • 1,2 dl sokeria (joko tavallista tai fariinisokeria, itse laitoin fifty-fifty)

  • mausteita: kanelia, inkivääriä... (laitoin piparkakkumaustetta)


  • Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Kävin läpi monia reseptejä netissä ja tämä oli niistä tekemäni oma sovellus. Usein pumpkin pie tarjoillaan kermavaahdon kanssa, mutta tämä maistui kyllä todella hyvältä ihan sellaisenaankin. Tätä teen toisenkin kerran!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti